Benvinguts al Bloc del Cicle Mitjà de l'Escola Wagner, un espai on podeu seguir algunes de les activitats que fem i podeu deixar-nos els vostres comentaris,...
Esperem que us agradi!!!

Etiquetas

miércoles, 25 de mayo de 2016

Juguem a Can Zam!



Hola a tothom!

El passat dimarts 17 de maig vam anar a fer jocs cooperatius i d'orientació al Poliesportiu a les Pistes Poliesporties Prat de la Riba, ja que cada any al fem al Parc de Can Zam de Sta Coloma Gramenet, però aquest any el parc està d'obres. Aquesta activitat està organitzada pels mestres d’educació física i va dirigida als alumnes del Cicle Mitjà (3r-4t)

Aquesta activitat, que ha tingut un caire lúdico-esportiu, que ha apropat l’esport a un medi natural (terra-parc), i jugar a jocs cooperatius i d'orientació s'han fet cooperant amb els companys i relacionant-se amb nens-es d’altres escoles.

Amb aquesta activitat hem oferit als nostres alumnes una jornada, on l’esport no sigui competició sinó recreació, i on els nens/es es puguin relacionar i fer amics amb altres nens/es de la seva edat d’altres escoles de Sta. Coloma. Tot això, gaudint d’una diada a unes pistes Poliesportives i que sigui d’allò més divertit.

Vam jugar a: 

- Cinc en ratlla
- Itinerari a les fosques,
- La Cadena
- Travessar el Riu
- El Tresor amagat
- Camí atzaròs
- Els lladres (Kung-fu)
-  El cotxe sense llums
- Saltar obstacles
- El Tallafils.

Tots els alumnes s’ho van passar molt bé, es van relacionar molt.








No hay comentarios:

Publicar un comentario