Benvinguts al Bloc del Cicle Mitjà de l'Escola Wagner, un espai on podeu seguir algunes de les activitats que fem i podeu deixar-nos els vostres comentaris,...
Esperem que us agradi!!!

Etiquetas

jueves, 10 de febrero de 2011

Sortida a l'Skating

Avui els nens i nenes de Cicle Mitjà ens ho hem passat d'allò més bé patinant!!
Hem anat amb un transport sostenible, el Metro, així hem contribuit una mica a que el nostre Planeta gaudeixi d'una bona Salut.
La veritat és que hem caigut unes quantes vegades, però l'important és que ens hem sapigut aixecar i hem ajudat a aixecar-se a uns quants companys que han necessitat el nostre ajut! El treball en grup té aquestes coses, el que un no és capaç de fer per si mateix ho pot aconseguir amb l'ajut de bons amics!!

3 comentarios:

  1. Quin dia més bonic! Es nota que us ho heu pasat d'allò més bé!
    Glòria

    ResponderEliminar
  2. Hola classe de 4t la vostra professora és molt bona.Així que heu d'aprofitar-la molt perquè és una de les millors mestres.



    HILMERY

    ResponderEliminar
  3. Gràcies Hilmery, tu també ets una de les millors alumnes del món....És increible tots el que has après des de que vas arribar a l'escola!! No hi ha res com ser treballadora i tenir ganes d'aprendre. Felicitats per les teves ganes de treballar i per les teves ganes de participar en tot...encara no s'ha m'ha oblidat que el primer dia d'arribar (ara ja fa 2 anys) ens vas organitzar el ball de Carnestoltes de la classe!! no sé que haguessim fet sense tu!!
    Una abraçada!!!
    Laura

    ResponderEliminar