Benvinguts al Bloc del Cicle Mitjà de l'Escola Wagner, un espai on podeu seguir algunes de les activitats que fem i podeu deixar-nos els vostres comentaris,...
Esperem que us agradi!!!

Etiquetas

miércoles, 17 de febrero de 2016

CdA Ripollès

Benvolguts i benvolgudes,

Com ja sabreu, els passats dies 10, 11 i 12 de febrer, alguns dels alumnes de 4rt, 5è i 6è van anar a passar uns dies a Planoles. Allà, participant al Camp d’Aprenentatge del Ripollès, van treballar el Romànic: la seva arquitectura (al Monestir de Ripoll), com es construïen els arcs i els sostres, com vivien en aquella època (els estaments), l’Scriptorium i com escrivien els monjos copistes, el claustre del monestir...  També van fer una descoberta de l’entorn a Planoles. Allà van treballar l’arquitectura pirinenca, el clima de les comarques de muntanya i un xic de la seva flora i fauna.


Us deixem unes fotos per tal que pugueu veure tot el que vam treballar !!


Taller de Teatre

Hola famílies!!

El passat 27 de gener, els nens i nenes de 4rt van fer un taller de Teatre on van treballar l'expressió i la comunicació corporal, el to de veu, etc.

Aquí us deixem les fotos que demostren que van gaudir d'allò més.


jueves, 11 de febrero de 2016

Que bé que ens ho passem al CdA!

Hola famílies! Que bé que ens ho estem passant al CdA!! Ahir vam fer una activitat d'arquitectura i vam estar construint arcs, després vam fer tir amb arc i escalada, i ens va agradar moltíssim!! Avui hem anat a Ripoll i hem après molta història i hem fet d'escriptors com els antics monjos. Estem tots cansats però estem gaudint molt!


miércoles, 10 de febrero de 2016

Ja hem arribat al CdA!

Hola famílies! Ja hem arribat al CdA!! Hem esmorzat i ens hem instal·lat a les habitacions. L'alberg ens agrada molt i a més a més estem sols, així que podem gaudir tranquil·lament de les instal·lacions. 

Fins divendres!!

miércoles, 3 de febrero de 2016

Visitem als Bombers!!

Benvolguts i benvolgudes!

El passat dimarts 26 de gener, els alumnes de tercer van visitar el cos de Bombers de Santa Coloma de Gramenet. Allà, no només van veure els camions, la central i com funciona el servei d'emergències; sinó que també van fer de bombers tot emprovant-se la roba ignífuga i emprant la mànega d'aigua a pressió.

Tots i totes s'ho van passat d'allò més bé!!

Aprofitem per agrair als bombers la tasca que fan, ja que són un pilar molt important per la seguretat de Santa Coloma. No només apaguen focs, sinó que rescaten persones, ajuden a altres serveis d'emergència i col·laboren per la millora de la qualitat de vida de molts ciutadans. Gràcies, bombers!!!