Benvinguts al Bloc del Cicle Mitjà de l'Escola Wagner, un espai on podeu seguir algunes de les activitats que fem i podeu deixar-nos els vostres comentaris,...
Esperem que us agradi!!!

Etiquetas

miércoles, 20 de enero de 2016

Sortida Biblioteca Fondo

Hola de nou!

Els passats dilluns i dimarts dies 18 i 19 de gener, els alumnes de 4rt  vam visitar la Biblioteca del Barri (Fondo); allà, la Loli ens va rebre i ens va explicar el funcionament de les instal·lacions i els serveis que ofereix la biblioteca. Tothom pot accedir a la Biblioteca, però si vols emprar els ordinadors o agafar un llibre, et caldrà el carnet. En ser menors, ens va explicar, que cal anar acompanyats d'un dels pares; ja que necessiten el seu DNI i la signatura per tal de realitzar el carnet.

Pots emportar-te fins a 15 llibres durant un mes!! Els darrers 30 minuts, vam poder gaudir de la lectura i visualització dels llibres de l'àrea Infantil; ens ho vam passar molt bé!!


miércoles, 13 de enero de 2016

NADALES al Wagner!

Benvolguts alumnes i famílies!!

Hem iniciat un nou any ple d'il·lusió i moltes ganes d'aprendre; tot i així, volem que podeu gaudir del comiat que vam fer de l'any en forma de concert nadalenc. Suposo que molts de vosaltres el vau veure en viu i en directe, però oi que va ser bonic?

Els alumnes de 3r, 4rt A i B ho van fer fantàsticament bé!! I com això s'ha de reviure i assaborir amb calma, hem pensat que us agradarà veure-ho de nou. Aquí us deixem els vídeos de les actuacions.

Un aplaudiment pels artistes!!!

3r:

4rt A:

4rt B:


Taller de CIRC !!!

ESTIMADES FAMÍLIES:

Durant el passat mes de desembre, tots els alumnes de primària van realitzar un Taller de Circ.

S'ho van passar d'allò més bé i van aprendre a fer malabars (Desenvolupant la concentració, coordinació, l'agilitat i l'habilitat).

Van practicar malebars de pilotes, anelles, plats xinesos i diàbolos.

El monitor els va ensenyar a utilitzar aquests materials i després han practicat ells.

Felicitem a tots els nens i nenes de primària!!!

Aquí podeu veure com, els nens de tercer, practiquen les seves habilitats:





I aquí, els alumnes de quart A i B: